Kov 03 2023

„Tarpdalykinė kūrybinė laboratorija“

Pasakoja mokytoja Gitana Motiejaitė.

Vasario 24 d. su puikia nuotaika ir su talentingais dalyviais praskriejo „Tarpdalykinė kūrybinė laboratorija“. Projektas vyksta jau antrus metus. Džiaugiamės, jog sugrįžo mokyklos, kurios dalyvavo pernai, ir, žinoma, labai šiltai sutikome naujas mokyklas.

Renginys startavo nuostabiu džiazo ansamblio merginų pasirodymu. Po to įvyko pažintis su mokyklomis-dalyvėmis. Kai kurie dalyviai pristatė save itin kūrybiškai ir linksmai. Nuostabu, jog mūsų mokyklos III ir II ab klasių mokiniai tapo mentoriais dalyviams, tai mūsų svečius padrąsino ir pastiprino. Dalyviams bus daugiau pasitikėjimo savimi atliekant namų darbus ir kuriant finalinį pasirodymą. Dėkojame mentoriams: Justui ir Barborai, Lukui ir Luke Harold, Robertui ir Justinui, Godai ir Nedai, Nojui ir Matui, Gustei ir Emilijai, Monikai ir Lukrecijai!

Džiaugiamės, jog renginį labai gražiai vainikavo mūsų šimkiukai, neseniai grįžę iš Erasmus + projekto. Mokiniai pristatė savo kelionės įspūdžius ir džiugino dalyvių širdis puikiais muzikiniais kūriniais. Dėkojame jiems! Žinoma, nuoširdų ačiū sakome mūsų nuostabiai komisijai: direktorei Renatai Krikščiūnaitei-Barcevičienei, džiazo mokytojai Livijai Trakumienei ir harmonijos mokytojai Živilei Viliūtei.

Na, ir didžiausia padėka yra mokykloms-dalyvėms, kurios atrado noro ir motyvacijos atvykti, dalyvauti ir dar mus visus užkrėsti puikia nuotaika. Tai: Klaipėdos „Vyturio“, Sendvario, „Vitės”, „Versmės”, Tauralaukio progimnazijos, Šilutės Pamario progimnazija, Šilutės rajono Kintų vidurinė mokykla ir Klaipėdos „Žaliakalnio” gimnazija!

Grįžti į naujienų sąrašą