Vas 27 2024

Koncertas Rotary 119-ojo gimtadienio šventiniame renginyje

Vasario 23 dieną Klaipėdos dramos teatre vyko Rotary 119-ojo gimtadienio šventinis renginys, kuriame koncertavo Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatorijos kanklininkės, pasipuošusios naujais tautiniais kostiumais.

Už kostiumus esame labai dėkingi rėmėjams: VŠĮ  „Paulius”; UAB ,,Kartono tara”; UAB ,,Kuro projektai”,  bei Klaipėdos Rotary klubams: ,,Karalienė Luizė”, ,,Maris”, ,,Aditė”.

Patį didžiausią AČIŪ tariame šio projekto globėjams – ,,Senamiesčio” Rotary klubui ir visai klubo bendruomenei, dosniausiai parėmus ir prisidėjus prie šios idėjos įgyvendinimo: Arūnui Pipirui, Dariui Edvardui Anužiui, MB ,,Saugumo strategija”, UAB ,,Didas”.

 Taip pat dėkojame kanklinkėms, Vaivos mamai Ilonai Tulabienei, kuri konsultavo dėl kostiumų modelio pasirinkimo, pasiuvo ir padovanojo  merginoms galvajuostes.

Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad konservatorijos kanklininkės šiemet galės pasipuošti naujais Klaipėdos krašto tautiniais kostiumais, minint dvi ypatingas datas – Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatorijos bei Lietuvos dainų šventės šimtmečius, o ateityje žavės publiką ne tik savo puikiu muzikavimu scenoje bet ir nepriekaištingu, istoriškai tiksliu įvaizdžiu.

Grįžti į naujienų sąrašą